StyrelsenRolf Hagen Norling, Ledamot och Grundare
Mobil +46 70-871 07 12
Rolf är en idegivare och grundare av Originalbagarn AB tillsammans med Gary Börjesson och Lotta Norling. Rolf representerar också den största ägaren, Original Owners.
Rolf har bred erfarenhet från M&A-verksamhet och industriell rådgivare till stora företag och fonder som Bisnode, Ratos, 3i och Advent International m.fl.
samt börserfarenhet från Optosof, Mogul (nuvarande Addnode), dåvarande Tornet, Weibull Industrier, Barkman med flera börsnoterade bolag.Magnus Björkman, Ledamot
Magnus är fjärde generationen Björkman inom bageribranchen. Magnus drev Nynäsbageriet vid samgåendet med Originalbagarn 2016 och representerar bolagets näst största ägare Nynäsbageriet Intressenter AB.


Gary Börjeson
Gary Börjeson, Ledamot och Medgrundare
Mobil +46 708 384 040
Gary är medgrundare till Originalbagarn och bred erfarenhet av företagande både som multientreprenör och tjänsteman främst inom Info data (Bisnode) med affärsansvar för stora kunder som Svenska Kyrkan, Polisen, Radiotjänst m.fl. men också egna verksamheter både i Sverige och utomlands.

Joakim Plahn
Joakim Plahn, Ledamot
Joakim är grundare och delägare iKredit Finansservice AB, Försäljning och marknadsföring av finansieringsprodukter inom säljfinans och objektsfinansiering. Joakim har styrelseerfarenhet från ett 50-tal bolag inom informationsteknik för Ratos-koncernen.Henrik Lewander
Henrik Lewander, Ledamot
Henrik är investerare / affärsängel med fokus på bolag i tidiga skeden som är i behov av kapital och kompetens. Henrik har tidigare startat och drivit ett datakonsultbolag och startat och utvecklat Opera Softwares utvecklingsavdelning i Sverige.


Jonny Isaksson
Jonny Isaksson, Auktoriserad revisor
Har jobbat med revision och rådgivning sedan 1990. Jobbat med PwC sedan år 2000.