Styrelsen


Rolf Hagen Norling
Ordförande och Grundare

Mobil +46 70-871 07 12
rolf.hagen.norling@originalbagarn.se

 


Rolf Hagen Norling, Ordförande och Grundare
Rolf är en idegivare och grundare av Originalbagarn AB tillsammans med Gary Börjesson och Lotta Norling. Rolf representerar också den största ägaren, Original Owners.
Rolf har bred erfarenhet från M&A-verksamhet och industriell rådgivare till stora företag och fonder som Bisnode, Ratos, 3i och Advent International m.fl.
samt börserfarenhet från Optosof, Mogul (nuvarande Addnode), dåvarande Tornet, Weibull Industrier, Barkman med flera börsnoterade bolag.


Gary Börjeson
Ledamot och medgrundare
Mobil +46 708 384 040
gary.borjesson@originalbagarn.se

 

Gary Börjeson
Gary Börjeson, Ledamot och Medgrundare
Gary är medgrundare till Originalbagarn och bred erfarenhet av företagande både som multientreprenör och tjänsteman främst inom Info data (Bisnode) med affärsansvar för stora kunder som Svenska Kyrkan, Polisen, Radiotjänst m.fl. men också egna verksamheter både i Sverige och utomlands.Peter Näslund
Ledamot

 

Peter Näslund
Peter Näslund, Ledamot
Peter är advokat och delägare på DLA Piper i Stockholm, en av världens största affärsjuridiska advokatbyråer. Peter är särskilt inriktad på arbete med bolagsöverlåtelser och börsrelaterade frågor. Han har suttit styrelsen i ett antal börsnoterade bolag.


Joakim Plahn
Ledamot

 

Joakim Plahn
Joakim Plahn, Ledamot
Joakim är grundare och delägare iKredit Finansservice AB, Försäljning och marknadsföring av finansieringsprodukter inom säljfinans och objektsfinansiering. Joakim har styrelseerfarenhet från ett 50-tal bolag inom informationsteknik för Ratos-koncernen.Henrik Lewander
Ledamot

 

Henrik Lewander
Henrik Lewander, Ledamot
Henrik är investerare / affärsängel med fokus på bolag i tidiga skeden som är i behov av kapital och kompetens. Henrik har tidigare startat och drivit ett datakonsultbolag och startat och utvecklat Opera Softwares utvecklingsavdelning i Sverige.
Magnus Norbäck
VD/Koncernchef och Ledamot
Mobil +46 702 208 835
Tel. 08-520 175 66
Högbersgatan 33
116 20 Stockholm
magnus.norback@originalbagarn.se

 


Magnus Norbäck, VD/Koncernchef
Magnus har studerat ekonomi vid Internationella Handelshögskolan i Jönköping och skulle påbörja fysikstudier vid KTH när extrajobbet som chaufför hos Nynäsbageriet resulterade i en chefsposition och strax därefter delägarskap i bolaget. Magnus har under många år haft operativt ansvar i Nynäsbageriet. Tidigare har Magnus arbetat som projekt- och utbildningsansvarig för Unga Aktiesparare samt arbetat i annan processindustri hos RH-form.


Jonny Isaksson
Revisor PWC

 

Jonny Isaksson
Jonny Isaksson, Auktoriserad revisor
Har jobbat med revision och rådgivning sedan 1990. Jobbat med PwC sedan år 2000.